Esports

Montilla s'uneix a les crítiques a Florentino per fitxatges poc "exemplaritzants"

"En moments com aquests en què hi ha moltes empreses i famílies que tenen dificultats per accedir al crèdit, no és precisament exemplaritzant que hi hagi massa facilitats per obtenir crèdits per a aquests fins", ha argumentat el president del govern

El president de la Generalitat, José Montilla, s'ha sumat aquest dilluns a les crítiques al president del Reial Madrid, Florentino Pérez, pel desemborsament econòmic realitzat en els fitxatges de Cristiano Ronaldo i Kaká, del qual ha dit que no és "exemplaritzant", per l'actual situació de crisi econòmica.

"En moments com aquests en què hi ha moltes empreses i famílies que tenen dificultats per accedir al crèdit, no és precisament exemplaritzant que hi hagi massa facilitats per obtenir crèdits per a aquests fins", ha explicat Montilla en una entrevista a RAC 1.

Montilla també ha afirmat que els "fitxatges astronòmics" de Kaká i Cristiano Ronaldo, que han superat entre tots dos els 150 milions d'euros, tampoc no són "exemplaritzants" quan "hi ha moltes persones en atur i molts mileuristes".

D'aquesta manera, Montilla, que ha aclarit que la seva opinió és independent de les seves preferències futbolístiques, s'uneix a les crítiques que ja van fer el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que va qualificar la despesa d'"excessiva", i la vicepresidenta primera, María Teresa Fernández de la Vega.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.