Esports

Cruyff relaciona els fitxatges de Florentino amb la final de la Champions al Bernabeu

L'holandès s'ha mostrat en contra de la política de fitxatges de Florentino Pérez i l'ha comparat amb la del Barça

L'holandès Johan Cruyff, exentrenador del FC Barcelona, ha assegurat avui que les necessitats que té el Reial Madrid per reforçar-se considerablement, després de les contractacions de Kaká i de Cristiano Ronaldo, tenen relació amb el fet que la final de la Champions de l'any que ve es jugui al Santiago Bernabeu.

En unes declaracions a la cadena SER, Cruyff ha mostrat el seu desacord amb la política de fitxatges que està duent a terme Florentino Pérez des que es va fer càrrec de la presidència del Reial Madrid.

En concret s'ha referit a la contractació de Cristiano Ronaldo. "Ningú no val tants diners. No estic d'acord amb el que paguen", ha dit Cruyff, que considera que és perillós per al futbol que altres clubs segueixin aquest exemple perquè es pot generar un efecte dominó.

Sobre això, l'holandès ha comentat que com el Manchester United "ha perdut un jugador important", llavors els anglesos se senten obligats a "invertir el que han rebut".

També s'ha referit Cruyff a la diferència de filosofia existent entre el model del Barça i del Reial Madrid. "Són dues filosofies diferents. Una és la del Barça, que aposta pel futbol base, i l'altra, la de comprar. Jo sóc partidari de la primera, perquè té molts avantatges", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.