Política

Rajoy i Aguirre es reconcilien davant les càmeres

PP

El president del PP, Mariano Rajoy, i la presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, han mantingut una trobada afectuosa abans de l'inici de l'acte oficial per commemorar la diada de la comunitat madrilenya.

Es tracta de la primera trobada pública que han mantingut des de que Rajoy va convidar indirectament a Aguirre a "marxar al partit liberal" durant un míting a Elx (Alacant).

Aguirre i Rajoy s'han saludat i s'han fet un petó i han parlat uns minuts davant les càmeres i a pocs metres de l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, amb qui la presidenta també ha intercanviat un parell de petons.

La portaveu del PP al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, i el que va ser número dos de la candidatura per Madrid, Manuel Pizarro, han mantingut també una breu conversa.

Altres dirigients del partit popular que han participat en els actes oficials organitzats per Aguirre han estat Gabriel Elorriaga, Pío García Escudero i Manuel Fraga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.