Política

Seguidors de Rajoy i San Gil, convocats via SMS, es concentren aquest migdia davant la seu del PP

Crisi al PP

La crisi del PP, més que acabar-se, s'enreda. Els militants del PP han rebut a través de missatges de mòbil una convocatòria per concentrar-se aquest divendres al migdia davant la seu del PP al carrer Gènova de Madrid. Uns missatges convoquen els militants a donar suport al president del partit, Mariano Rajoy, i un altres SMS insten a concentrar-se a favor de María San Gil.

Segons fonts del Partit Popular, el missatge en suport de Rajoy va sortir del mateix carrer Gènova i per contraatacar els missatges que durant tot el dia van rebre diversos militants del PP convocant una concentració en suport de San Gil.

El missatge "Demà a les 12h a Gènova, 13, concentració en suport a Mariano Rajoy. Acudeix i passa-ho" és el mateix que durant tot el dia va estar circulant, però a favor de la dirigent del PP basc.

La concentració dels partidaris de Rajoy i San Gil coincideix amb una reunió amb alcaldes i regidors de les localitats de més de 50.000 habitants i presidents de Diputació que el president del PP celebra al carrer Gènova per tractar de qüestions relacionades amb el finançament local.

A la reunió també hi assistirà l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, que ofereix un dinar amb els alcaldes i Rajoy a la seu de l'ajuntament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.