Política

Els regidors crítics del PSC de Salou deixen la militància

Els quatre regidors del PSC a l'Ajuntament de Salou que a l'agost van passar a ser no adscrits i van deixar sol en el grup el cap de llista, Toni Brull, han decidit finalment deixar la militància socialista i començar a treballar per una candidatura alternativa amb vista a les municipals.

Els crítics, encapçalats per Zacarías Henar, denuncien la “falta de democràcia interna” del PSC després que, tal com denuncien, l'aparell del partit dificultés que Henar fos candidat a alcaldable socialista en les pròximes eleccions municipals, un fet que el partit va desmentir. Els quatre edils no van rebre resposta de la comissió de garanties del PSC i dimecres van presentar la baixa del partit, acompanyats, segons Henar, d'una vintena més de militants. “Treballarem per aconseguir una candidatura forta i unitària d'esquerres que pugui disputar l'alcaldia a CiU-FUPS”, va detallar ahir Henar.

En un escenari nacional, els quatre regidors també estan disposats a iniciar contactes amb altres formacions impulsades per crítics socialistes, com ara Nova Esquerra Catalana, Avancem o Moviment Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia