Programació TV3

Dilluns, 21 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa analitza l'entrevista de diumenge al major Josep Lluís Trapero, amb Fàtima Llambrich. Més tard, es parla amb la doctora Anna Suy, cap de ginecologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, de quins riscos poden tenir les dones embarassades en aquests moments de pandèmia i si són segures les vacunes de la COVID-19 per a les embarassades. A més, s'analitza l'actualitat amb Josep Ramoneda i Joan B. Culla, amb Albert Om es repassa l'agenda de la setmana i John Carlin parla dels efectes dels indults en la política catalana.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Suflé de pèsols i pernil
Si els tempos en la cuina són importants, quan es fa soufflé, aquest temps és la clau. És un dels plats més efímers i alhora precisos de la cuina, però això no significa que sigui difícil. Cal seguir les normes i tenir-ho tot a punt per saber aprofitar el moment quan arribi perquè tot el que puja, baixa.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Ivan espera l'Hèctor, però el noi no apareix i, quan l'Ivan li truca, ell li explica que es troba malament. L'Eva, per part seva, pressiona el Litus perquè se'n vagi del pis, ja que no es vol trobar amb ell. Posteriorment, el Litus s'enfada i decideix canviar el pany i atrinxerar-se a dins. Més tard, la Cristina esbronca el Quique perquè sospita que va ser ell qui va espatllar la compra del pis. Finalment, el Quique ho admet, però amaga que va anar-hi amb la Cèlia.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Moebius
L'informe
El Manel ha abandonat el poble i la Lina lluita per salvar l'esperit de l'Àlex. Mentrestant, el Natxo s'enfronta a la seva mare, ja que es pensa que li amaga alguna cosa, però ella li dona una nova pista sobre el mòbil de l'Àlex. Finalment, la Mamen visita una consulta psicològica d'una altra ciutat i troba un informe colpidor sobre l'Àlex.
Sèries
Durada: 50'
23.05
Safe
L'incendi a casa de la Helen té conseqüències devastadores. Mentrestant, la família Chahal és víctima d'un altre incident, aquesta vegada protagonitzat per la Tilly, la germana petita del Chris. El Tom, per part seva, s'indigna quan les sospites recauen sobre la Jenny. A més, la Sophie rep una confessió impactant d'un membre de la comunitat que assegura que és el responsable de la mort del Chris.
Sèries
Durada: 55'
00.00
Quan arribin els marcians
Reeducació, addiccions i Àurea Márquez
No acostumen a circular pels canals més visibles o oficials, però les anomenades teràpies de reconversió i els camps de reeducació existeixen. S'analitza què hi ha darrere d'aquesta voluntat de canviar l'essència de les persones. A més, l'actriu Àurea Márquez, que aquests dies interpreta un dels monòlegs de M'hauríeu de pagar, a Barcelona, és una de les terrícoles que els marcians es volen emportar a Mart. Més tard, es parla amb el director i escriptor Javier Giner, que va ser alcohòlic i cocaïnòman, i ara fa 12 anys que està net. Una història d'autodestrucció i superació que explica amb el cor a la mà a Yo, adicto. Es parla també amb algunes de les membres de Metzineres, un espai d'acolliment per a dones i persones no binàries que consumeixen drogues i sobreviuen a múltiples violències al barri del Raval de Barcelona.
Altres
Durada: 25'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Copa Amèrica
Des de l'Estádio Nacional Mané Garrincha.
Esports
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'