Societat

Activat el pla Neucat a la Vall d'Aran

El departament d'Interior aconsella a les persones que hagin d'agafar el cotxe que extremin les precaucions i que s'informin de les rutes

La Generalitat ha activat el pla d'emergències per nevades Neucat a causa de les fortes precipitacions en forma de neu que han caigut avui a la Vall d'Aran.

La direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments ha informat en un comunicat que el pla s'ha posat en marxa en fase d'alerta a les 13.41h davant la nevada que s'ha produït i les previsions que el mal temps continuï.

El departament d'Interior aconsella a les persones que hagin d'agafar el cotxe que extremin les precaucions i que s'informin de les rutes abans de començar el viatge, així com de l'estat de la xarxa viària.

Les precipitacions que han caigut de manera generalitzada a gran part de Catalunya s'han convertit en neu al Pirineu lleidatà i han tornat a cobrir de blanc la Vall d'Aran, cosa que fa obligatori restringir el tràfic de camions en el túnel de Viella i l'ús de cadenes en la C-28.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.