Societat

El servei de restauració del TGV Madrid-Barcelona servirà pa amb tomàquet

El menú estarà marcat per la dieta mediterrània, amb alguns dels plats més emblemàtics de la cuina catalana

El servei de restauració per a les classes Preferent i Club dels Trens TGV entre Madrid i Barcelona oferirà als passatgers la possibilitat de demanar pa amb tomàquet.

Renfe ha comptat amb l'assessorament del cuiner català Jordi Cruz, cap de cuina del restaurant L'Estany Clar de Cercs (Berguedà), que té una estrella Michelin, per elaborar el servei de càtering dels trens.

El menú estarà marcat per la varietat i la dieta mediterrània, amb alguns dels plats més emblemàtics de la cuina catalana, com és el cas del pa amb tomàquet acompanyat d'embotits de Catalunya.

El director general de Serveis de l'alta velocitat de Renfe, Abelardo Carrillo, ha assegurat que l'operador ferroviari pretén "donar un plus de qualitat" en els esmorzars, aperitius, dinars, berenars i sopars.

En els àpats principals -esmorzar, dinar i sopar- s'oferiran dos tipus de menús: el gurmet, que inclou un entrant, un plat principal -carn o peix- i postres; i l'exprés, destinat a aquells clients que vulguin dedicar menys temps al menjar o que busquin una opció més lleugera.

També se serviran deu menús especials: baixos en sodi, per a diabètics, celíacs, vegetarians o lactovegetarians, als quals s'han incorporat dos menús elaborats també sota premisses religioses, com és el cas dels catòlics (vigília), jueus (kosher) o musulmans, i també un menú especial també per als nens.

Qualsevol d'ells s'haurà de sol·licitar prèviament en el moment d'adquirir el bitllet i amb un mínim de 24 hores d'antelació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.