Societat

Un cable de mitja tensió sobre una catenària afecta durant tres hores les línies 3, 4 i 7 de Rodalies

Infraestructures

Un cable de mitja tensió que ha caigut avui sobre una catenària entre les estacions de tren de Sant Andreu Arenal i Montcada Bifurcació, a l'entrada de Barcelona, la qual cosa ha afectat la circulació de trens a les línies 3, 4 i 7 de Rodalies durant prop de tres hores. També ha obligat a desconnectar el subministrament elèctric en aquesta zona. A causa de la caiguda del cable, els trens de la C3 (Vic) i C4 (Manresa i Terrassa) s'han desviat cap a Sant Andreu Comtal. Pel que fa a la C7 no han circulat trens des de Cerdanyola fins a Barcelona. El tram entre Torre Baró i Montcada Bifurcació que s'ha dut a terme amb autobusos.

Segons han informat a Efe fonts d'Adif i la Guàrdia Urbana de Barcelona, el cable ha caigut cap a les 12.10 hores sobre una catenària causant un petit incendi per a l'extinció del qual Fecsa ha hagut de desconnectar el subministrament en aquesta zona, cosa que ha afectat diversos centenars d'usuaris. El cable s'ha retirat cap a les tres de la tarda, moment en què s'ha reestablert la circulació dels trens. Amb tot, el retard en el pas dels combois ha tardat a normalitzar-se.

L'incident s'ha produït a prop de l'avinguda Sivatte del districte de Nou Barris, al límit entre Barcelona i Montcada i Reixac, al costat d'una gasolinera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.