Societat

Detenen l'autor de l'assassinat de l'Ametlla de Merola

Els agents van sorprendre el marit de la dona morta quan tornava a casa

Havia estat dos dies amagat al bosc

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al matí el presumpte autor de la mort de la dona de l'Ametlla de Merola. Enric P.C., de 57 anys, va ser sorprès pels agents quan intentava tornar al seu domicili, al municipi de Puig-reig, després de dos dies amagat en una cabana i pels boscos de la localitat.

El presumpte autor del primer assassinat sexista d'aquest 2012 pateix problemes psicològics i va fugir del domicili després de matar la seva dona. Va refugiar-se al bosc en veure un cotxe de Protecció Civil que el buscava a la carretera de Navàs.

El germà de la víctima va trobar el cos de la dona i gairebé es va creuar amb l'acusat a l'entrada de l'immoble on vivien.

Enric P.C. passarà a disposició judicial durant les pròximes hores. Ahir va quedar detingut a la caserna dels Mossos del Berga. Prèviament, va ser ingressat unes hores a l'hospital de Berga per fer-li una revisió mèdica, per les hores que havia passat al bosc. El detingut va poder ser localitzat quan va prendre la decisió de tornar a casa seva a buscar roba, diners i menjar, després de força hores a la cabana del bosc, tot i l'evident vigilància policial que els agents van muntar al voltant del seu domicili.

Diversos cossos policials i forestals van implicar-se en la recerca. El mateix alcalde de Puig-reig, Antoni Clement, temia que s'amagués en una de les barraques del bosc.

LA FRASE

Aquests fets no haurien de produir-se mai
Antoni Clement
alcalde de puig-reig


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.