Economia

Schmitt afirma que Seat tindrà el 2007 resultats positius

Saló de l'Automòbil de Frankfurt

El president de Seat, Erich Schmitt, va assegurar ahir que la companyia no està en venda, i que aquest any tindrà resultats positius, tot i que no va concretar en quina quantitat. Schmitt va fer aquestes declaracions en un contacte amb periodistes al Saló de l'Automòbil de Frankfurt, després de presentar el cotxe experimental Tribu, que serà la base per als futurs totterrenys de la marca de Martorell.

Taxativament, Schmitt va assegurar que "el futur de Seat no es troba en qüestió, no està en venda, forma part del grup Volkswagen i som capaços de complir els objectius que tenim". Segons el president de la firma, a tres mesos del final d'any estava en condicions de dir que els resultats operatius de Seat seran positius, principalment gràcies a la millora del processos de fabricació.

Una de les millores que va esmentar és la reducció dels vehicles en estoc, que eren "excessius", segons Schmitt, quan ell va arribar, cosa que provocava elevades despeses financeres. L'estoc de vehicles produïts a la planta de Martorell es reduirà un 25%.

Expansió internacional
Després del llançament de Seat al mercat rus, Erich Schmitt va apuntar la possibilitat d'arribar als mercats d'Amèrica del Sud. Amb tot, el primer executiu de Seat va apuntar que hi ha d'altres objectius que són prioritaris, com el lideratge al mercat espanyol i el creixement en els mercats europeus més grans.

Sobre les vendes, Schmitt va vaticinar que la marca de Martorell tancarà l'any amb un augment respecte a l'any anterior, i va recordar que l'objectiu és produir 800.000 unitats el 2018.

Seat va presentar ahir a Frankfurt el Tribu, que definirà les solucions estètiques i mecàniques d'una nova generació de models. Com la resta de les marques, la catalana va fer pública la seva aposta ecològica, el Seat Ibiza Ecomotive, amb unes emissions per sota dels 100 grams de CO2 cada 100 quilòmetres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona