Economia

El grup Volkswagen debat el futur de la filial Seat

Automoció

La direcció de Seat va reunir-se ahir a Wolfsburg (Alemanya), on el grup Volkswagen (VW) té la seu central, amb els responsables del consorci per aprovar l'estratègia de creixement de la marca en els propers deu anys.
Segons han confirmat fonts del comitè d'empresa de Seat a Martorell, el que es va tractar ahir a Wolfsburg és el pla de producció de la marca en els propers anys així com el pla de llançament de nous models per ampliar la gamma Seat. Els sindicats seran informats de les decisions al llarg d'aquesta setmana.

Tot i que no va transcendir res de la reunió, és probable que es decideixi fer nous models a Martorell i abordar nous segments. De fet, ja està aprovada la quarta generació de l'utilitari Ibiza, el model de més èxit de la marca, que es comercialitzarà a partir de mitjans del 2008; una berlina de luxe amb la seva variant familiar, que serà al carrer el 2009, i un totterreny urbà que veurà la llum a partir del 2010.

A aquests models podria afegir-s'hi un monovolum que substitueixi la poc afortunada -comercialment parlant- última versió del Toledo i un model esportiu cupè. Això, però, s'ha d'aprovar en el consell de vigilància del grup VW, que es reunirà el 16 de novembre.

La marca de Martorell ha avançat el seu pla de millora i ja ha presentat un benefici operatiu de 109 milions d'euros entre el gener i el setembre d'aquest any. Així, entrarà en guanys aquest exercici, un any abans del previst.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona