Política

Mas creu que Maragall segueix pensant que el tripartit no té projecte de país tot i la rectificació

Considera que les reflexions del conseller d'Educació estaven "molt pensades"

El president de CiU, Artur Mas, considera que si el conseller d'Educació, Ernest Maragall, va escriure en un article que el tripartit no té projecte de país, és perquè realment ho pensa, tot i la rectificació.

En declaracions a Onda Rambla-Punto Radio, ha assenyalat que "és molt significatiu" que Maragall ressaltés la falta de projecte de país, i ha dit que era una reflexió molt pensada perquè així ho va deixar per escrit. Mas ha fet aquestes declaracions un dia després que Maragall posés el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat, José Montilla, després de les seves polèmiques reflexions. Montilla no li va acceptar la dimissió i Maragall va haver de rectificar.

"Sobre què passa dins del PSC no comentaré res, però és una veritat com un temple i un secret de domini públic el que va dir Maragall, i és que el tripartit no té projecte de país", ha remarcat. Mas ha dit que el conseller no ho va dir, sinó que "ho va escriure i més d'una vegada i estava molt pensat".

Tot i la rectificació, el líder de CiU ha remarcat que "quan un membre d'un govern diu que el seu executiu no té projecte de país i ho escriu és que en el fons ho sent, si no, ni  li passa pel cap". "És significatiu que un membre destacat del govern digui que el seu propi govern no té projecte de país", ha insistit Mas, que ha assenyalat que al seu partit ja fa temps que ho deien. "La gent no ens creia gaire al començament, però és un secret de domini públic que el tripartit no té projecte de país més enllà de l'exercici del poder pel poder", ha reblat.

Segons Mas, la gent "està cada vegada més fatigada" amb el govern presidit per Montilla i amb l'executiu espanyol. "Asseguts en els seu àmbit de poder van fent i tiren endavant com poden". "Però a nivell de carrer observo un cansament creixent cap a la direcció dels socialistes en general", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.