Societat

Morlán reitera que de moment no hi ha data per a l'arribada del TGV a Barcelona

CATALUNYA

Tot i iniciar-se aquest dilluns a la tarda les primeres proves de la infraestructura del TGV a l'estació de Sants, Adif continua mantenint-se en la postura de no senyalar cap previsió de data per iniciar les proves amb combois al darrer tram de les vies entre Bellvitge i Sants ni per la posada en servei de l'alta velocitat a Barcelona.

Davant les insistents preguntes dels periodistes sobre aquesta qüestió, el numero 2 de Foment, Víctor Morlán ha respòs durant una visita que ha fet aquest dimarts al centre de formació de Renfe a l'Hospitalet de Llobregat el de sempre: 'no es podrà posar cap data sobre la posada en marxa del servei fins que no es tinguin totes les dades sobre la fiabilitat' dels subsistemes en aquest darrer tram de 4,5 quilòmetres fins a Sants, on actualment s'està acabant la instal·lació de vies, sistemes d'electrificació, seguretat i comunicació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.