Societat

nits de ponent

BLACKBERRY. LLEIDA (8/8)

Reconversió exitosa

El nom juga entre la modernitat,per allò de la nova telefonia, i la dolçor que evoca la seva traducció

La Zona Alta de Lleida és una de les àrees més dinàmiques en l'àmbit comercial i hostaler i concentra gran part de l'oci de Lleida. Aquest dinamisme empresarial, però no sempre és exitós i hi ha continus canvis de negocis per aquelles coses que no sempre tenen una explicació coherent. Locals que no acaben de captar gent, que passen de moda després d'uns mesos d'estar a rebentar o que la idea no ha funcionat. Això passa i i passarà. El local del Blackberry, a l'avinguda Rovira Roure, 24, se les ha vist de tots colors i tots els bars i pubs que ha anat acollint no han acabat de quallar o, almenys, no massa anys. I mira que la ubicació és de les bones.

Ara, però, gràcies a una bona feina sembla que s'ha encertat i que costarà temps veure un canvi en aquest establiment. L'oferta és més que variada, la presentació és molt correcta, el servei acurat i la qualitat també es percep. I, a més a més, està de moda la degustació de combinats i cóctels, el que ha provocat que omplin gairebé tots els vespres, sobretot ara a l'estiu, i durant els caps de setmana a partir de les 20.00. que és quan obren portes.

Un però. Només faltaria que tot fos riure les gràcies de l'establiment. La terrassa del carrer és escassa i no molt còmoda per la tria de les cadires i amb unes taules que no s'ajusten bé a un paviment irregular. A vegades t'hi troben un pèl estret.

La decoració vindria a ser una barreja entre barroc modern, és a dir, una mica recarregat i amb colors pujats, i un ambient que a més d'un li podria recordar als anys 70.

Es tracta d'un local estret i llarg i amb dos espais, un al principi i un segon al final de la llarga barra, en els que els sofàs permeten una major comoditat i espai per moure's o per anar-hi amb colla. Sinó, dret o a la barra.

La denominació del local juga a dues bandes amb una altra moda com és la coneguda marca de telèfon mòbils que té molta gent per les aplicacions d'internet i molt freqüent a les empreses, però també val a dir que blackberry es pot traduir com a mora i, de fet, els colors i alguns cartells del local utilitzen aquest fruit del bosc que té tants adeptes i que evoca cap a la dolçor.

És un dels locals adequats per a la copa posterior al sopar. L'ambient és variat, malgrat que si es vol buscar un terme mig caldria situar-hi clients d'entre els 30 i els 50 anys, sense massa soroll afegit i que es pot permetre pagar uns combinats ben fets i de qualitat, però que també tenen un preu per sobre de la mitjana.

Així, el Blackberry cocktail bar lounge, que és el seu nom complert, disposa d'un bon emplaçament, d'una excel·lent oferta i servei i, per tant, sembla que la reconversió de l'establiment és, per ara, exitosa.

Amb aquest establiment de la Zona Alta de Lleida es completa aquesta petita sèrie de propostes d'estiu que el PUNT AVUI ha volgut suggerir, de forma modesta, als lectors. Segur que a les comarques de Lleida es poden trobar alguns locals millors i seguríssim que n'hi ha de molt pitjors. Tasteu-los i gaudiu-ne.

ELS LAVABOS

7
Presentables.
Correctes, força nets, tot i que depèn del dia i un pèl petits, com tot el local.

EL COMBINAT

9
Varietat.
Tots els combinats possibles i amb licors de les millors marques i de les més de moda, sobretot pel que fa als gintònics. La carta és prou extensa com perdre's una estona i poder fer una bona tria. En cas de dubte, pregunteu. Els cambrers en saben prou.

LA DECORACIÓ

6
Impactant.
Carregada de colors, amb un clar predomini dels vermells, marrons i morats, com la fruita del bosc que bateja el local. Es tracta d'un establiment no massa gran i amb una terrassa més aviat petita.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Balanç satisfactori de la quinzena edició del festival Flors i Violes

palafrugell

Miquel Carreras, nou membre del Consell d’Administració de l’IAS

girona
MEDI AMBIENT

Aigua És Vida diu que no n’hi ha prou amb dessalinitzadores mòbils

girona
SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat