Societat

La policia científica busca proves a l'edifici de Gavà per aclarir-ne les causes

Explosió a Gavà

Agents de la policia científica de la Generalitat de Catalunya, acompanyats per bombers, han entrat a l'edifici afectat per un explosió aquesta matinada a Gavà, segons sembla de gas, per recollir proves que ajudin a aclarir les causes del sinistre.

Un portaveu dels Bombers de la Generalitat ha informat que aquest cos ha donat pràcticament per finalitzada la recerca de noves possibles víctimes a l'interior de l'edifici, un bloc aïllat situat al número 1 del carrer Vicenç Bou, de manera que s'ha permès ja el pas a la policia científica.

Aquests especialistes dels Mossos d'Esquadra s'encarregaran de recollir proves i restes que puguin donar llum sobre les causes i l'origen exacte de l'explosió.

D'altra banda, el departament de Salut del govern està recollint informació precisa sobre el nombre total de ferits, que de moment puja a 25, 17 dels quals estan greus o molt greus.

Aquest càlcul és encara provisional, perquè moltes persones ferides han arribat als hospitals pels seus propis mitjans i, per tant, algunes d'aquestes persones podria ser que encara no estiguin incloses en el recompte de víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.