Societat

Avui, funerals per tres de les quatre víctimes de l'explosió de Gavà

Explosió a Gavà

L'alcalde de Benalúa de Guadix (Granada), Juan Hidalgo, assistirà aquest diumenge a Barcelona al funeral de tres de les quatre víctimes de l'explosió d'un immoble al barri de Ca n'Espinós de Gavà.

Molts familiars van arribar dissabte en autobusos des de diversos punts de l'Estat al tanatori, on va tenir lloc la missa per la primera víctima, una dona de 60 anys, qui va morir per una fallada multiorgànica després de patir cremades al 85% del cos.

Dissabte moria la quarta víctima de l'explosió, un jove de 20 anys, fill del segon mort i nét de la primera. Ara mateix, segueixen ingressades 18 persones, deu de les quals en estat molt greu.

També dissabte 300 veïns de Gavà es van concentrar davant l'Ajuntament del municipi per recordar les quatre víctimes mortals de l'explosió, i on es va llegir un manifest de suport a les persones que continuen hospitalitzades.

Per altra banda, quatre de les onze famílies afectades per l'explosió ja s'han allotjat als habitatges de protecció oficial que la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i l'Ajuntament de Gavà els ha posat a la seva disposició mentre no disposin d'un pis nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.