Societat

Tres ferits per l'explosió de gas de Gavà presenten un pronòstic d'extrema gravetat

Disset persones continuen ingressades arran de l'explosió de Gavà, tres de les quals presenten un pronòstic d'extrema gravetat, una nena de 10 anys i dues persones joves, segons ha informat en un comunicat el departament de Salut de la Generalitat. De la resta de pacients hospitalitzats, vuit tenen un pronòstic molt greu i sis presenten un pronòstic greu. Cinc dels pacients es troben hospitalitzats a l'Hospital Universitari de Bellvitge i la resta estan ingressats a la Unitat de Grans Cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. De les 42 persones ateses arran de l'explosió, un total de vint han estat donades d'alta, disset segueixen hospitalitzades i cinc han mort.

El president en funcions de la Generalitat, Joan Saura; la consellera de Salut, Marina Geli; la consellera de Governació de la Junta d'Andalusia, Clara Aguilera i els alcaldes de Gavà, Joaquim Balsera i de Benalúa de Guadix, Juan Hidalgo, han assistit aquest dilluns al migdia al sepeli de la darrera víctima mortal de l'explosió, una dona de 40 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.