Societat

Mor una dona de 60 anys ferida en l'explosió de Gavà

Explosió a Gavà

Ha mort un dels ferits per l'explosió d'aquest dimecres en un edifici de pisos a Gavà. Es tracta d'una dona de 60 anys, que era una de les 18 persones ferides molt greus que continuen ingressades en diferents hospitals de l'àrea de Barcelona. Quatre persones més estan ferides greus i una lleu.

Dels 28 ferits que van ser hospitalitzats dimecres, cinc ja van ser donats d'alta. Al final, un total de 42 persones van rebre algun tipus d'atenció dels dispositius sanitaris.

A l'Hospital Vall d'Hebron estan hospitalitzats 15 pacients, dels quals vuit són nens (set amb pronòstic molt greu i un de greu) i set adults (sis molt greus i un de greu).

Segons l'últim informe mèdic, queda pendent el trasllat a la Vall d'Hebron d'un pacient procedent del Clínic de Barcelona. A primera hora de la tarda va ser donat d'alta un nen de 10 anys que tenia cremades en un 15% del cos i que, una vegada atès, seguirà tractament a l'hospital de dia.

A l'Hospital de Bellvitge hi ha sis pacients més hospitalitzats, tres amb pronòstic greu i tres més amb pronòstic molt greu, tots estables. A Urgències de Bellvitge van ser atesos, sense necessitat d'ingrés, cinc persones més.

Al de Viladecans ja no hi queda cap persona hospitalitzada, ja que les tres persones ingressades van ser donades d'alta dimecres mateix. El total d'atencions a Viladecans va ser de 24, de les quals 17 van ser derivades a altres hospitals i set van rebre atenció directa. Els dos nens que van ser inicialment atesos a Sant Joan de Déu ja han estat hospitalitzats a la Vall d'Hebron.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.